Telefon: 0770161682

Termeni & Conditii

TERMENI SI CONDITII

Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Contin piese mici care pot fi inghitite sau inhalate. Pericol de suforcare.

Accesarea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.creativebricks.ro implica acceptarea termenelor si conditiilor prezentate in continuare. 
Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii inainte de a face o comanda, intrucat acest fapt implica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

S.C. Rezon toys S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor termene si conditii, precum si orice modificari a continutului site-ului www.creativebricks.ro  fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Continut integral al site-ului www.creativebricks.ro  este proprietatea S.C. Rezon toys S.R.L. si este protejat conform legii drepturilor de autor. 

Folosirea fara acordul scris a proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. Rezon toys S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Site-ul este actualizat constant, deci este normal ca unele informatii sa fie modificate si adaugate. 

In cazul schimbarilor de pret, ele nu vor afecta comenzile receptionate deja ! Nu exista costuri ascunse, toate preturile si costurile sunt afisate pe site si pot fi vazute in momentul efectuarii comenzilor.  Toate preturile afisate pe www.creativebricks.ro sunt finale.

Intrucat exista posibilitatea ca unele produse sa nu mai fie disponibile, datorita modificarilor de stoc aparute intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, S.C. Rezon toys S.R.L garanteaza ca utilizatorul va fi anuntat in 24 de ore pentru solutionarea problemei.

Eventualele divergente vor putea fi solutionate pe cale amiabila, sau in caz contrar, ne vom adresa instantelor judecatoresti competente din Romania.

Potrivit articolului 4, litera b din Ordonanta Guvernului nr. 130 din 30 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania S.C. Rezon toys S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, impreuna cu factura, pe adresa punctului de lucru P-ta 22 Decembrie nr.9 , Oradea, Bihor.

Returul se poate face prin curierat rapid.
Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile, prin transfer bancar in cazul in care cumparatorul specifica un cont IBAN valid. Nu preluam cont-uri IBAN telefonic, decat doar prin email, astfel asigurandu-ne ca sunt scrise CORECT.

 

Sc Rezon toys srl

Oradea

str. p-ta 22 decembrie

nr 9

nr reg J5/831/15.04.16

cod fiscal 35966611

tel 0770161682

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
Toate drepturile sunt rezervate. Copyright 2014 creativebricks.ro