Telefon: 0770161682

Termeni & Conditii

TERMENI SI CONDITII

Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Contin piese mici care pot fi inghitite sau inhalate. Pericol de suforcare.

Accesarea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.creativebricks.ro implica acceptarea termenelor si conditiilor prezentate in continuare. 
Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii inainte de a face o comanda, intrucat acest fapt implica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

S.C. Rezon com S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor termene si conditii, precum si orice modificari a continutului site-ului www.creativebricks.ro  fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Continut integral al site-ului www.creativebricks.ro  este proprietatea S.C. Rezon com S.R.L. si este protejat conform legii drepturilor de autor. 

Folosirea fara acordul scris a proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. Rezon com S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Site-ul este actualizat constant, deci este normal ca unele informatii sa fie modificate si adaugate. 

In cazul schimbarilor de pret, ele nu vor afecta comenzile receptionate deja ! Nu exista costuri ascunse, toate preturile si costurile sunt afisate pe site si pot fi vazute in momentul efectuarii comenzilor.  Toate preturile afisate pe www.creativebricks.ro sunt finale.

Intrucat exista posibilitatea ca unele produse sa nu mai fie disponibile, datorita modificarilor de stoc aparute intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, S.C. Rezon com S.R.L garanteaza ca utilizatorul va fi anuntat in 24 de ore pentru solutionarea problemei.

Eventualele divergente vor putea fi solutionate pe cale amiabila, sau in caz contrar, ne vom adresa instantelor judecatoresti competente din Romania.

Potrivit oug 34/2014 oug 9/2016 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania S.C. Rezon com S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, impreuna cu factura, pe adresa punctului de lucru P-ta 22 Decembrie nr.9 , Oradea, Bihor.

Returul se poate face prin curierat rapid.
Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile, prin transfer bancar in cazul in care cumparatorul specifica un cont IBAN valid. Nu preluam cont-uri IBAN telefonic, decat doar prin email, astfel asigurandu-ne ca sunt scrise CORECT.

Date comerciale:

Denumire firma  - Sc Rezon Com Srl
Sediu social - P-ta 22 Decembrie nr 9b, sp comercial C, bl Rb8, Oradea, Bihor
Capital social - 3005 Ron
Banca -Unicredit Bank
Cont RO66 BACX 0000 0030 0701 3000
Cui- 6280791 cf ONRC seria R nr 4014001din 22.01.2020
Nr ordine la Reg Comertului- J05/3549/1994
EUID - ROONRC J05/3549/1994
Statut - comerciant
Activitate principala - CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet
Activitati secundare -
CAEN 5210 -Depozitari
CAEN 5224 -Manipulari
CAEN 8292 -Activitati de ambalare

tel 0770161682

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
Toate drepturile sunt rezervate. Copyright 2014 creativebricks.ro