Telefon: 0770161682

Informatii despre livrare

LIVRARE

Livram colete oriunde in tara prin firma de curierat rapid. Pretul de livrare prin curier este de 20 RON. In cazul in care localitatea se afla in afara ariei de acoperire a curierului, se aplica costuri suplimentare de transport.
Comenzile cu valoare mai mare de 550 RON sunt livrate GRATUIT.
Coletele expediate prin firma de curierat rapid ajung la destinatie oriunde in tara (in zonele cu acoperire) in 2-4 zile lucratoare, exceptand perioadele aglomerate, de sarbatori sau perioadele cu conditii meteo nefavorabile cand pot aparea intarzieri.
Comenzile receptionate pana la ora 13:00 se expedieaza in aceeasi zi, iar cele receptionate dupa ora 13:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Nu livrăm colete prin Poşta Română, sau in afara Romaniei.

 

RETURUL PRODUSELOR

Va rugam atunci cand doriti returnarea produselor se sunati si la acest numar de telefon 0770161682.
Potrivit articolului 4, litera b din Ordonanta Guvernului nr. 130 din 30 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania S.C. Rezon toys S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, impreuna cu factura.

Returul se poate face prin curierat rapid.

Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile, prin curierat rapid sau transfer bancar in cazul in care cumparatorul specifica un cont IBAN valid, trimis pe email. 
Nu preluam coduri IBAN telefonic!

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
Toate drepturile sunt rezervate. Copyright 2014 creativebricks.ro