Telefon: 0770161682

Termeni & Conditii + Confidentialitate

Confidenţialitate

Sc Rezon com srl, cu sediul social in Oradea, str. p-ta 22 decembrie, nr 9, nr reg J05/3549/94, cod fiscal 6280791, tel 0770161682 - noi respectăm cu stricteţe prevederile regulamentului 679/2016/EU, confidenţialitatea datelor tuturor clienţilor nostri şi ne angajăm să nu transmitem datele personale ale clienţilor către terţi şi să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii). Protejarea datelor cu caracter personal este foarte importanta pentru noi.

Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Pentru a putea onora comanda dvs, si pentru a putea intocmi factura, avem nevoie de cateva date personale: nume - prenume, adresa, nr tel, adresa mail (temeiul juridic fiind in acest caz contrctual). Nu sunteti obligat sa furnizati datele persona, dar fara acestea nu putem onora comenzile. Nu raspundem pentru datele introduse gresit de catre dvs.

Datele nu se transmit catre terti, exceptand firma de curierat (datele necesare pentru intocmirea awb-ului).

Nota de informare privind protecţia datelor personale
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Rezon com SRL are obligaţia de a administra în conditii de sigurantă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera şi livra comenzile efectuate de dumneavoastră.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a depune o plangere in fața Autoritatii Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in sector 1, B-dul Gheorghe Magheru nr. 28-30, 0318059211 sau 0318059212, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro. şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu un mail pe adresa societăţii noastre.

Dreptul de a vă modifica şi şterge datele deţinute de  www.creativebricks.ro.
Creativebricks.ro conferă dreptul utilizatorului de a modifica datele de contact pe care le-a înregistrat, unele aspecte de care este interesat. De asemenea, puteţi să ne solicitaţi ştergerea datelor dumneavoastră oricând.

Securitatea datelor
Pentru confidenţialitatea şi securitatea datelor dumneavoastră, înregistrarea şi autentificarea pe www.creativebricks.ro implică o parolă.

S.C. Rezon com S.R.L, in calitatea de adminstrator al site-ului creativebricks.ro, isi rezerva dreptul de a revizui oricand politica de confidentialitate prin actualizarea ei, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Continut integral al site-ului www.creativebricks.ro  este proprietatea S.C. Rezon com S.R.L. si este protejat conform legii drepturilor de autor. 

Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii inainte de a face o comanda, intrucat acest fapt implica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste politica de confidentialitate.

Prin plasarea unei comenzi sau prin crearea unui cont, sunteti de acord cu politica noastra de confidetialitate.

TERMENI SI CONDITII

Accesarea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.creativebricks.ro implica acceptarea termenelor si conditiilor prezentate in continuare. 
Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii inainte de a face o comanda, intrucat acest fapt implica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

S.C. Rezon com S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari a continutului site-ului www.creativebricks.ro  fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Continut integral al site-ului www.creativebricks.ro  este proprietatea S.C. Rezon com S.R.L. si este protejat conform legii drepturilor de autor. 

Folosirea fara acordul scris a proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. Rezon com S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Site-ul este actualizat constant, deci este normal ca unele informatii sa fie modificate si adaugate. 

In cazul schimbarilor de pret, ele nu vor afecta comenzile receptionate deja ! Nu exista costuri ascunse, toate preturile si costurile sunt afisate pe site si pot fi vazute in momentul efectuarii comenzilor.  Toate preturile afisate pe www.creativebricks.ro includ TVA.

Intrucat exista posibilitatea ca unele produse sa nu mai fie disponibile, datorita modificarilor de stoc aparute intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, S.C. Rezon comS.R.L garanteaza ca utilizatorul va fi anuntat in 24 de ore pentru solutionarea problemei.

Eventualele divergente vor putea fi solutionate pe cale amiabila, sau in caz contrar, ne vom adresa instantelor judecatoresti competente din Romania.

Potrivit articolului 4, litera b din Ordonanta Guvernului nr. 130 din 30 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania S.C. Rezon com S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, impreuna cu factura, pe adresa punctului de lucru P-ta 22 Decembrie nr.9 , Oradea, Bihor.

Returul se poate face prin curierat rapid sau predare personala la unul dintre sediile noastre.
Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile, prin curierat rapid sau transfer bancar in cazul in care cumparatorul specifica un cont IBAN valid. Nu preluam cont-uri IBAN telefonic, decat doar prin email, astfel asigurandu-ne ca sunt scrise CORECT.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
Toate drepturile sunt rezervate. Copyright 2014 creativebricks.ro